TÜV Πιστοποίηση ISO & προϊόντων, Επιθεώρηση, Εκτίμηση, Εκπαίδευση (και Web), Coaching, Διακρίβωση μετρητικού εξοπλισμού, Ανάπτυξη και αξιολόγηση Ανθρ. Πόρων

Τι προσφέρουμε

Προσφέρουμε Επαγγελματικές Υπηρεσίες.

Κάθε πελάτης/έργο, είναι μια καινούρια αρχή! Μια πρόκληση!

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις παραμέτρους που συνθέτουν την ιδιαιτερότητα. Παραμετροποιώντας τις υπηρεσίες μας, φροντίζουμε να συνθέτουμε εκείνες τις λύσεις, που θα επιφέρουν ουσιαστικό αποτέλεσμα κάθε φορά.

Κρατάμε τον επαγγελματισμό, την προσήλωση, τον ζήλο και το πάθος για το αντικείμενο των εργασιών μας, ως κινητήριο δύναμη.

Πιστεύουμε, υιοθετούμε και τηρούμε στο ακέραιο όλους τους κανόνες ηθικής και δεοντολογίας. Οι πληροφορίες που έρχονται σε γνώση μας, οι ιδέες, το επιχειρηματικό περιεχόμενο, διασφαλίζονται απόλυτα και τυγχάνουν πλήρους σεβασμού και εμπιστευτικότητος!
TÜV Πιστοποίηση συστημάτων ποιότητος (ISO).


- Ποιότητα EN ISO 9001
- Περιβάλλον EN ISO 14001
- Υγιεινή και ασφάλεια OHSAS 18001
- Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων EN ISO 22000
- Ασφάλεια της πληροφορίας EN ISO 27001
- Διαχείριση ενέργειας EN 16001 / ISO 50001

ΤΩΡΑ, ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ CV & PROFILE MENTORING

Ειδικά για τους ανέργους

Επιλέξτε τώρα το απλό πακέτο "CV & Profile Set Up", στην ειδική τιμή των € 55,- με ΦΠΑ και ετοιμαστείτε κατάλληλα στην αναζήτηση εργασίας.

Έχουμε την τεχνογνωσία και σας προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια.

Μπορείτε ακόμη, να εξετάσετε τα δύο πακέτα: "Upgrade" και "Excellence", για την επιλογή της λύσης στα μέτρα σας.

Επίσης, μετάφραση του βιογραφικού σας στα Αγγλικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά. Υπάρχει η δυνατότητα και απομακρυσμένης (web meeting) συνάντησης/συνέντευξης.

ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ, ΔΗΛΩΣΑΝ
"Συνεργάζομαι με την diaplous τα τελευταία 5 και πλέον έτη. Θεωρώ την diaplous αυθεντία στον χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών. Πάντα διαθέσιμοι και πρόθυμοι, ουσιαστικοί όσο κανείς άλλος, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή να ακούσουν την ανάγκη σου, έτοιμοι για κάθε -και εννοώ κάθε- πρόκληση. Είναι οι πιο αξιόπιστοι που θα μπορούσα να σκεφτώ, με εξαιρετικές δεξιότητες στις διαπροσωπικές σχέσεις που τους καθιστούν πραγματική περιουσία κάθε επιχείρησης". 31. Μαρτίου 2012
Βασίλειος Παπαναστασίου, FCSD Field Operations Manager, Ford Motor Hellas
“Οι άνθρωποι της diaplous είναι επαγγελματίες σύμβουλοι ποιότητος που διαθέτουν το χάρισμα να δίνουν πάντα την καλύτερη πρώτη εντύπωση. Συζητώντας και ανταλλάσσοντας ιδέες, γνώσεις και εξειδικευμένες απόψεις με τους ανθρώπους αυτούς, ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί γρήγορα ότι έχει να κάνει με εξαιρετικούς ειδικούς στην προπαίδευση (coaching) που καθοδηγούνται από "τρομερή" εμπειρία στην Συμβουλευτική Διοίκησης και Διαχείρισης”. 28. Οκτωβρίου 2011
Βασίλειος Θεοδοσίου, Διευθυντής Διαχείρισης Ποιότητος | Τεχνολόγος Τροφίμων στην Pizza Hut / KFC Greece Restaurants, Food Plus S.A.
“Οι ομάδα συμβούλων της diaplous, είναι σκληρά εργαζόμενοι επαγγελματίες, που εστιάζουν πάντα στο αποτέλεσμα. Ο Κωνσταντίνος Μητρόπαπας ηγείται της ομάδος αποτελεσματικά και πάντα ακολουθούν τις εταιρικές γραμμές.” 31. Οκτωβρίου 2011
Γεώργιος Ευσταθίου, Εμπορικός διευθυντής στην Mercedes-smart ΕΚΚΑ Αυτοκίνητα Α.Ε.