TÜV Πιστοποίηση ISO & προϊόντων, Επιθεώρηση, Εκτίμηση, Εκπαίδευση (και Web), Coaching, Διακρίβωση μετρητικού εξοπλισμού, Ανάπτυξη και αξιολόγηση Ανθρ. Πόρων

Λίγα λόγια για μας

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Ξεκινήσαμε στο χώρο της ποιότητος, στα τέλη του 1998, ως σύμβουλοι συστημάτων διαχείρισης (ISO) ποιότητος, περιβάλλοντος και ασφάλειας τροφίμων.
Γρήγορα μετεξελιχθήκαμε σε ομάδα παροχής υπηρεσιών οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων, αναλαμβάνοντας να βοηθήσουμε (με τις υπηρεσίες μας) επιχειρήσεις μικρές, μεσαίες και πολύ μεγάλες.

Το 2003 ξεκινήσαμε μια συνεργασία με το TÜV SÜD Automotive, η οποία οδήγησε σε μόνιμη συνεργασία με τις επίσης θυγατρικές εταιρείες της TÜV SÜD Holding: TÜV SÜD Auto Service GmbH, TÜV SÜD Auto Plus GmbH.
Από το 2007, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Partner of TÜV SÜD.
Μέσα από τη συνεργασία αυτή, σχεδιάσαμε, οργανώσαμε και υλοποιήσαμε πλήθος έργων αντικειμένου ποιότητος στο χώρο του αυτοκινήτου.

Συνεχίζοντας την πορεία μας, το 2008 γίναμε International Partners of TÜV Hessen, μιας ακόμη θυγατρικής της TÜV SÜD Holding, Φορέα πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης (ISO). Περάσαμε στην πλευρά του φορέα πιστοποίησης, επιθεωρώντας και πιστοποιώντας συστήματα ποιότητος!

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες τις αγοράς, συνεχίζουμε με μοναδικό σκοπό... οι υπηρεσίες μας να προσφέρουν πάντα προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ!

Δεν μπορείς να προσφέρεις ποιότητα, αν δεν έχεις ποιότητα!
Η οργάνωση, ακεραιότητα και μεθοδικότητα στις ενέργειες και δράσεις, είναι ο μοναδικός τρόπος να εμπνεύσουμε και παρακινήσουμε τους πελάτες μας!

ΑΞΙΑ!

Γνωρίζουμε ότι, η αξία είναι κάτι που περιλαμβάνεται και σπανίως φαίνεται!
Εργαζόμαστε σκληρά στην κατεύθυνση, οι υπηρεσίες μας να προσφέρουν πραγματικό περιεχόμενο και ουσιαστικές λύσεις.
Κάθε επένδυση πελάτη μας, οφείλει να έχει ανταποδοτικότητα!

ΑΠΛΟΤΗΤΑ!

Εργαζόμαστε αξιοποιώντας πολύπλοκες διαδικασίες, τρόπους και μεθόδους, αρκεί πάντα το αποτέλεσμά μας να είναι “απλό”, ευέλικτο και αποτελεσματικό.
Πολύπλοκες λύσεις, που αναδεικνύουν τις “δυνατότητες” εκείνων που τις σχεδίασαν, αλλά παραμένουν στα ράφια ανεφάρμοστες, αποτελούν τα παραδείγματα που αποφεύγουμε!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ Ή ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ;

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΣΕΒΑΣΜΟΣ
Σεβόμαστε απόλυτα την περιουσία του πελάτη μας. Κάθε υλικό, ιδέα, επιχειρηματική πατέντα, στρατηγική, επιδίωξη, μέθοδος, εταιρικό μυστικό, προσωπικό ή επιχειρηματικό δεδομένο είναι απόλυτα προστατευμένο.

ΑΠΛΟΤΗΤΑ - ΕΥΕΛΙΞΙΑ
Δημιουργούμε με απλότητα και ευελιξία. Γνωρίζουμε ότι η πολυπλοκότητα είναι μόνο για επίδειξη και όχι για ουσία. Θέλουμε οι λύσεις που προτείνουμε, να εφαρμόζονται και να φέρνουν αποτέλεσμα.

ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
Κάθε έργο μας, είναι προσαρμοσμένο και παραμετροποιημένο στις ανάγκες και απαιτήσεις των στόχων του και των δυνατοτήτων του πελάτη μας. Δεν "πουλάμε" πακέτα!

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Είμαστε επιμελείς και επικαιροποιούμε συνέχεια τις γνώσεις μας. Επίσης ανταλλάσσουμε πολύ συχνά εμπειρίες (experience exchange) τόσο μεταξύ μας, όσο και στους οίκους που εκπροσωπούμε!

ΜΗ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ
Κάθε έργο που υλοποιούμε, έχει αρχή, μέση και τέλος, σαφώς προσδιορισμένα. Είναι δικό μας μέλημα, ο πελάτης μας, μετά το πέρας των εργασιών μας, να είναι πραγματικά ανεξάρτητος!

ΜΕΤΡΗΣΙΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ
Ο πελάτης μας, γνωρίζει από την αρχή της συνεργασίας μας, με μετρήσιμο τρόπο, την ανταπόδοση της επένδυσης στη συνεργασία μας. Με αυτό τον τρόπο, ορίζουμε την επιτυχία!

Επιλέξτε έξυπνα... σιγουρέψτε το αποτέλεσμα...

Το είδος των υπηρεσιών που προσφέρουμε, δεν μπορεί παρά να είναι μόνο επαγγελματικές.
Κάθε επιχείρηση επιθυμεί να έχει κοντά της και να εμπιστεύεται τους καλύτερους.

Έχουμε την ικανότητα, με επιτυχία να φέρουμε σε πέρας κάθε έργο που θα αναλάβουμε, προσθέτοντας πραγματική αξία και ανταποκρινόμενοι τα μέγιστα στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας!

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ:

Κάθε πελάτης μας, είναι μοναδικός!
Εκτιμούμε, σεβόμαστε και προσπαθούμε με το ίδιο πάθος, τόσο για τον μεγαλύτερο σε μέγεθος πελάτη, όσο και εκείνον που ακόμη βρίσκεται στα πρώτα του βήματα.

Όλοι τους, μας κάνουν υπερήφανους!

Μόνο 4 από εκείνους: